Tallinnan luksushotelli

Tallinnan luksushotelliTallinna tarjoaa monenlaista yöpymisvaihtoehtoa. Monet hakevat Tallinnasta hieman erilaisuutta oman arjen keskelle. Useille se tarkoittaa sitä, että varataan hieman parempi hotellihuone. Puhutaan jopa luksuksesta ja ylellisyydestä ja sen pariin Tallinnassa pääsee varsin kohtuulliseen hintaan. Toki Tallinnasta löytyy hotellihuoneita joihin ihan kaikilla ei ole välttämättä edes varaa majoittua, mutta on sitten olemassa hotelleja jotka tarjoavat upeita sviittejä, räätälöityjä palveluita, ympäri vuorokauden auki olevia huonepalveluita ja asioita jotka lasketaan luksukseksi.

Sellainen voi olla vaikkapa illallinen romanttisessa miljöössä ihan vaan kahdelle, limusiiniajelu, shampanjaa, hierontaa. Ja kaiken tämän siis kruunaa hotellihuone, joka on jotain parempaa kuin ihan keskiverto hotellihuone. Lähes jokaisessa hieman paremmassa hotellissa Tallinnassa löytyy sviitti tai useampia sellaisia. Joidenkin luksushotellien sviitit ovat nimetty tietyn teeman mukaan ja näiden hotellihuoneiden, tai pitäisikö sanoa ehkä huoneistojen sisustus on astetta tai kahta parempaa.

Tallinnasta löytyy useampiakin viiden tähden hotelleja. Näissä hotelleissa hintataso on luonnollisesti korkeampi kuin muissa hotelleissa, mutta laatu ja huippuluokan palvelu maksaa. Moni on valmis mukisematta maksamaan hieman korkeampaa hintaa saadakseen hotellihuoneen jossa ei välttämättä ole koskaan ollut ja jonka varustetaso ylittää normaali hotellihuoneen varustetason. Parhaimmillaan näissä luksushuoneissa on omaa saunaa, poreammetta ja isot sängyt. Joissain hotelleissa näihin kuuluvat jopa parvekkeet ja oma palvelija, joka toteuttaa asukkaiden toiveita parhaansa mukaan.

Tallinnan luksushotelliKannattaakin hieman vertailla näiden luksushotellien hintatasoa ja verrata sitä siihen tasoon mihin on aikonut rahansa sijoittaa. Mitä saa esimerkiksi ylimääräisellä 50 tai 100 eurolla jonka laittaa hotellihuoneen hintaan lisää? Vastaako saavutettu etu sen rahallista arvoa. Useimmiten näin todellakin on ja esimerkiksi paremmat unet luksushotellin muhkeassa sängyssä ovat todellakin sitä parasta mahdollista lomaterapiaa. Ja mikä parasta, tällaisen terapiahetken voi tehdä ihan vaikkapa vaan viikonlopun aikana tai yhden yön matkan aikana Tallinnaan.

Luksus Tallinnassa on kuitenkin niin edullista että palasen sitä voi nauttia ihan kuka tahansa joka on päättänyt Tallinnaan matkata. Tässäkin pätee sama sananlasku että luksus on kuin rahaa laittaisi pankkiin. Oman hyvinvoinnin eteen kannattaa hieman satsata.