Tallinnan kylpylähotellit ja kylpylät

Tallinnan kylpylähotellit ja kylpylätTallinna on kautta aikojen tarjonnut erilaisia kylpylämahdollisuuksia. Pärnun ohella Tallinna tunnetaan Viron yhtenä kylpyläkeskuksena eikä syyttä. Tallinnasta löytyy useampikin kylpylä ja kylpylähotelli, jotka tarjoavat vierailleen erinomaisia mahdollisuuksia nauttia veden tuomasta virkistäytymisestä.

Kylpyläloma Tallinnassa on jotain sellaista, jota monet arvostavat. Tähän kun vielä yhdistää ostosmatkan Tallinnaan, niin alkaa olemaan kasassa sellainen paketti, jonka kokee mielellään yhä uudelleen. Monet hotellit Tallinnassa omaavat jonkinnäköisen kylpyläosaston, toisissa hotelleissa se on suurempi kuin toisissa ja joidenkin hotellien kylpyläosastoon kuuluu ehkä poreallas tai vaikkapa sauna. On kuitenkin huomattu että tällainen tuo hotellille huomattavasti lisäarvoa.

Lapsiperheiden suosikki on luonnollisesti kylpylä, jonka ohessa on hotelli. Näitä hotelleja on Tallinnassa useampiakin ja ne ovatkin lapsiperheiden suosikkeja. Myös paikalliset asukkaat käyvät näissä kaupunkikeitaissa ahkerasti virkistäytymässä.

Tallinnan kylpyläperinne kukoistaakin tällä hetkellä varsin hyvänä ja uudet, rakenteilla olevat hotellit ottavat tämän varmasti huomioon. Kylpylä eli Spa on asia joka monessa hotellissa jo on, mutta joka monesta hotellista puuttuu. Tavalliseen hotellihuoneeseen pääsee monessakin paikassa, mutta varsinaisia kylpylähotelleja onkin sitten harvemmassa.

Tallinna kylpyläkokemuksia on varmasti monenlaisia ja Tallinna paras kylpylä –ehdokkaita on varmasti paljon. Hotellimatka Tallinnaan on tosi kiva juttu, mutta hieman enemmän toimintaa ja virkistymistä siihen voi saada valitsemalla kohteeksi kylpylähotellin, jossa Tallinnan kylpylätrentoutuminen kuumissa ja kylmissä altaissa, porealtaissa ja vaikkapa erilaisissa saunoissa sujuu kuin itsessään. Monet kylpylähotellit tarjoavat tähän päälle vielä varsin kattavan valikoiman erilaisia hoitoja ja hierontoja, joista asukkaat voivat valita mieleiset toiminnot ja toimenpiteet. Eri kylpylähotellien tarjonta vaihtelee näiden palvelujen osalta varsin paljon ja tässä kohtaa onkin hyvä kuunnella muiden kokemuksia kyseisistä Spa-osaston palveluista.
Monen turistin ohjelmaan kuuluukin seuraava ohjelma: Laivalla viroon, siihen päälle Tallinna ostokset, kylpylähotelli Tallinnan keskustassa, rentoutumista, hierontaa, hyvää ruokaa ja juomaa. Ja mikä parasta, tämän voit parhaimmillaan tehdä samassa hotellissa. Se lohduttaa ainakin silloin kuin ulkona on kurja sää, mutta muuten toki on suositeltavaa tutustua Tallinnan tarjoamiin palveluihin ihan hotellin ulkopuolellakin. Esimerkiksi lapsille on varmasti paljon nähtävää myös kylpylähotellin ulkopuolellakin.