Tallinnan huoneistot

Tallinnan huoneistot

Tallinnan huoneistomajoitus on monelta vielä kokematta. Kuitenkin on todettava, että Tallinnassa on olemassa varsin runsaasti erilaista huoneistomajoitusta. Tallinna hotellipaketti kannattaakin joskus laittaa ihan uuteen uskoon ja varata pelkät laivamatkat Tallinnaan. Asiantuntevat sivustot tarjoavat kattavan valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja yksi suositeltavimmista vaihtoehdoista tietenkin hotellimajoituksen ohessa on nimenomaan huoneistomajoitus.

Näitä huoneistoja löytyy monenlaisia ja ne kilpailevat sekä hinnan että laadun perusteella vahvasti Tallinnan hotellipakettien rinnalla. Tallinnan päiväristeily on monelle se perinteinen tapa tutustua Tallinnaan, mutta kiireettömämmän vaihtoehdon tarjoaa ehdottomasti matka, jonka aikana majoitut Tallinnan ytimessä, jossain upeassa tai vähemmän upeassa huoneistossa joka tarjoaa kuitenkin enemmän kuin ihan tavallinen hotellihuone.

Huoneistot ovat pääsääntöisesti paljon tilavampia kuin hotellihuoneet ja kuitenkin huoneistossa on käytössä kaikki samat asiat Tallinnasta kuin jos asuisit hotellissa. Tallinnan kartta on täynnä näitä vuokrattavia huoneistoja, joten jos olet päättänyt että haluat yöpyä juuri jollain tietyllä alueella, niin sekin käy päinsä.

Tallinnan lautat tuovat sinut parhaimmillaan alle kahdessa tunnissa Helsingistä Tallinnaan ja voit majoittua vaikkapa huoneistoon joka sijaitsee Tallinnan vanhassa kaupungissa tai ihan missä muussa kaupunginosassa tahansa. Tallinnan satama on kuitenkin varsin lähellä ja Tallinnassa ei ole oikeasti pitkä matka mihinkään.

Tallinnan keskustan palvelut ovat käytössä, samoin viinakaupat ja muut ostosmahdollisuudet. Huoneistojen etuna on myös se, että ei tule ääniä käytävästä, aamiaisen voit itse valmistaa ihan itse ostamistasi tuotteista tai sitten voit tilata jonkun tuomaan aamiaisen sinulle ihan siihen aikaan kun itse haluat.

Kun seuraavan kerran aiot laivalla Tallinnaan, etsi itsellesi parhaalta vaikuttava huoneistomajoitus. Valikoimaa on ja se myös kasvaa koko ajan. Tallinnan hotellit tarjoavat hyvät vaihtoehdot, mutta huoneistomajoituksen edut ovat kiistattomat. Vuokrattavat huoneistot tarjoavat mahdollisuuden pidempiaikaisiinkin majoituksiin, voit saada vaikkapa viikon tai kuukauden majoituksen erittäin edullisesti. Nappaa siis reittimatka Tallinnaan ja majoitu uniikissa ympäristössä. Valinnan teet sinä itse ja hyvän pohjan valinnalle antaa muiden käyttäjien antamat arvosanat ja arvostelut. Niiden pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan Tallinnan lomaa, joka poikkeaa perinteisestä hotellimatkasta varmasti edukseen.