Tallinna majoitus

Tallinna majoitusMajoittuminen Tallinnassa on erittäin monimuotoista. Useammalle tulee majoittumisesta mieleen hotellimatka Tallinnaan, mutta se voi itse asiassa olla paljon muutakin. Hotellimatkan lisäksi Tallinna tarjoaa varsin mainiot valikoimat hostelleja, ja näistä voi löytyä hyvinkin edullinen vaihtoehto omaan majoittumiseen. Tallinna tarjoaa myös paljon erilaisia vuokrattavia huoneistoja ja näiden huoneistojen laatuskaala onkin sitten todella laaja. Myös hintojen puolesta puhutaan melkoisesta hintahaitarista ja nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä että mitä lähempänä keskustaa ja mitä paremmin tällainen huoneisto on varusteltu, sen korkeampi on hinta. Sama pätee toisin päin, eli jos etsit majoitusta erittäin edullisesti, kannattaa asettaa tähtäin Tallinnan kaupungin laitamille.

Keskustan ulkopuolelta majoitusta etsivä voi löytää myös erilaisia kotimajoituksia, leirintäalueita ja lomakyliä. Tallinnan ulkopuolella löytyy myös erilaisia maatilamajoitusvaihtoehtoja, jotka ovat usealle se mukavin ja kenties edullisin paketti. Perinteisen Tallinnan hotellipaketin sijaan kannattaakin joskus etsiä se hieman erilainen vaihtoehto. Bed and Breakfast –tyyliset ratkaisut ovat olleet maailmalla suosittuja jo pitkään ja niitä on saatu myös Tallinnaan.

Tallinna onkin tunnettu siitä, että erilaisia ja nimenomaan eri hintaisia majoitusvaihtoehtoja löytyy varsin paljon. Tallinna majoitus voi olla kaikkea luksuksen ja kotimajoittumisen väliltä ja yhden yöpymisen hinnan ero voi olla useita satoja euroja.

Joskus majoittumispaikka voi olla hankalien kulkuyhteyksien päässä, mutta Tallinnan taksit ja julkinen liikenne on varsin tehokasta. Joissain tapauksissa oma auto on kuitenkin se paras juttu kulkemiseen ja siinä samalla tietenkin ostoksetkin kulkevat mukana.
Majoitusvaihtoehtoja Tallinnassa siis riittää ja jos olet ollut pelkästään hotellimajoituksessa Tallinnassa, suosittelemme kokeilemaan myös muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi huoneiston vuokraaminen kahdelle tai isommalle porukalle voi olla paras juttu aikoihin. Oma rauha ja hieman hotelliolosuhteista poikkeava majoittumisvaihtoehto on todella suositeltava juttu kaikille kokeiltavaksi. Näissäkin löytyy eri hintavaihtoehtoja ja hintojen erilaisuus johtuu pitkälti näiden huoneistojen sijainnista ja varustetasosta. Näidenkin huoneistojen joukosta löytyy kuitenkin varsinaisia helmiä, eli voit löytää upean huoneiston, hieman syrjemmältä, mutta käytännössä keskiverto hotellihuoneen hinnalla.

Kannattaa ehdottomasti tutkia Tallinnan eri majoittumisvaihtoehdot, voit löytää uusia suosikkeja!